Φόρτωση Σελίδας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σχετικά με εμάς

Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό οικογενειακό εργαστήριο το 2001 έχοντας ως μοναδικό εφόδιο μια ραπτομηχανή. Η αφοσίωση και η αγάπη μας στον χώρο της ταπετσαρίας, μας  βοήθησε να αναπτυχθούμε και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Με εμπειρία πάνω από 15 χρόνια, η Raptohellas  μπορεί να αναλάβει για εσάς επισκευές, κατασκευές και ειδικές παραγγελίες παρέχοντας σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε σχέδια, διαστάσεις και άριστα υφάσματα που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Ταυτόχρονα, σας δίνουμε την δυνατότητα να επισκεφτείτε το εργαστήριο μας και να παρακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίο υλοποιείται η κάθε κατασκευή.
Αναλαμβάνουμε τη κατασκευή και επισκευή καθώς και την επένδυση επίπλων, κρεβατιών, καναπέδων και λοιπών καθισμάτων σε οποιαδήποτε μορφή και διάσταση. Επίσης, μπορούμε να επιληφθούμε όλων των ειδών μεταποιήσεων ή κατασκευών για  το αυτοκίνητο, το σκάφος ή το κατάστημα σας.
Παρέχουμε τη μεταφορά και παράδοση όλων των κατασκευών από το έμπειρο προσωπικό μας  με ασφαλή τρόπο στο χώρο σας.
Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας καθώς και να έρθουμε εμείς στο χώρο σας ώστε να σας συμβουλεύσουμε και να βρούμε λύση σε κάθε σας ανάγκη.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
FACEBOOK
INSTAGRAM